x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lovitură la Târgu-Jiu: Organizația PNL a trecut, în bloc, la Partidul Social Democrat

Lovitură la Târgu-Jiu: Organizația PNL a trecut, în bloc, la Partidul Social Democrat

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   22:33
Lovitură la Târgu-Jiu: Organizația PNL a trecut, în bloc, la Partidul Social Democrat
Sursa foto: PSD Gorj

Social-democrații anunță, joi seară, că organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD: „Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni”.

„Organizația PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD. Echipa Organizației Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizații municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizației PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea lui Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, în funcția de vicepreședinte. Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni și au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu și, implicit, a județului Gorj”, anunță PSD Gorj.

PSD Gorj precizează că „are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ”.

„Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câștiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor. Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenența lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are ușile deschise spre toți cei care vor să se implice activ în susținerea proiectelor bune pentru județ, astfel că în perioada următoare sunt așteptați și alți noi membri care se vor înscrie în PSD”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pnl partidul social democrat targu-jiu