x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu cere Guvernului măsuri pentru repornirea economiei: trebuie să ne reîntoarcem la muncă

Tăriceanu cere Guvernului măsuri pentru repornirea economiei: trebuie să ne reîntoarcem la muncă

09 Apr 2020   •   12:13
Tăriceanu cere Guvernului măsuri pentru repornirea economiei: trebuie să ne reîntoarcem la muncă

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cere Guvernului să ia măsuri pentru repornirea economiei și îi acuză pe guvernanți că refuză orice discuție privitoare la măsurile care trebuie luate pentru ca românii să se întoarcă, treptat, după Paște, la muncă.

Călin Popescu Tăriceanu a transmis Guvernului, printr-un mesaj pe Facebook, că o nouă stare de urgenţă, alte ordonanţe militare sau amenzile nu o să-i ţină pe români departe de muncă.

„Dacă guvernanții noștri își închipuie că o nouă stare de urgență, alte ordonanțe militare sau tonele de amenzi aplicate o să-i țină pe români departe de muncă, înseamnă că nu trăiesc cu picioarele pe pământ. Nu am mai fost prin țară de când cu starea de urgență, dar pot spune că în București oamenii își reiau, pe tăcute, activitățile, fiecare cu ce fel de măsuri de protecție își poate încropi”, a scris Tăriceanu pe rețeaua de socializare.

Potrivit acestuia, românii trebuie să se întoarcă, treptat, după paște, la muncă.

„Vreau să fiu tot printre primii care spune că trebuie să ne reîntoarcem la muncă. Nu spun că trebuie să ne reîntoarcem mâine, dar spun că trebuie să ne facem planuri să ne reîntoarcem cât mai curând. Mă enervează că guvernanţii refuză orice discuţie pe acest subiect: care sunt cele mai bune măsuri pe care le putem lua pentru că după Paşte să ne întoarcem, poate treptat, la muncă?”, a mai scris liderul ALDE.

El a precizat că Executivul trebuie să ia măsuri pentru ca oamenii să își poată relua activitatea şi a criticat PNL pentru lipsa măştilor.

„Nu vreau să-mi închipui că sunt atât de cinici încât să ne oprească să mergem la muncă doar pentru că nu sunt capabili să găsească măşti!”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul premier a avertizat PNL „să termine cu joacă de-a testele şi să înceapă să testeze serios”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu