x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică TĂRICEANU & CO-Ultima şedinţă şi un dejun la Vila Lac 1

TĂRICEANU & CO-Ultima şedinţă şi un dejun la Vila Lac 1

18 Dec 2008   •   00:00

Cabinetul Tăriceanu s-a reunit ieri în ultima şedinţă a mandatului, într-o sală de lucru împodobită cu brad de Crăciun, iar la finalul reuniunii miniştrii au fost invitaţi de premierul Tăriceanu la un dejun de bun rămas şi o cupă de şampanie la una dintre vilele de protocol ale RA-APPS.



Discuţiile au fost mai relaxate decât de obicei, membrii Cabinetului vorbind la telefon, dialogând între ei şi împărtăşindu-şi planurile de vacanţă. Profitând de atmosfera destinsă, premierul l-a invitat la şedinţa de guvern chiar pe fiul său cel mic, Mihai, venit să-şi viziteze tatăl în ultimele zile petrecute în biroul de premier din Palatul Victoria.
La începutul şedinţei, premierul Tăriceanu a mulţumit miniştrilor "pentru activitatea depusă în ultimii patru ani", deşi, cu excepţia sa, din prima formulă de guvern au mai rămas decât Laszlo Borbely, Mihai Voicu şi Cristian David.
După o şedinţă relativ scurtă, de aproximativ două ore, Tăriceanu şi-a invitat colegii de Cabinet la un dejun la Vila Lac 1, deplasarea miniştrilor, precum şi a lui Bogdan Olteanu, prezent şi el la Palatul Victoria, făcându-se aproape în coloană. Premierul a plecat ceva mai târziu, însoţit de motocicliştii din escorta proprie. La finalul dejunului, unul dintre miniştri a declarat pentru Mediafax că nu a mâncat ceva deosebit. "A fost mâncare ca la stat. Un aperitiv din somon fume, friptură de văcuţă la tavă, o îngheţată, vin alb, vin roşu şi apă minerală", a spus ministrul. Tăriceanu a ţinut să ciocnească un pahar de vin cu foştii săi subalterni, le-a mulţumit încă o dată pentru rezultatele obţinute şi le-a urat succes şi pe mai departe. La final, au făcut o fotografie de familie. "Ca să avem şi noi o amintire", a mai spus ministrul.

×
Subiecte în articol: politic