x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, despre declarația lui Iohannis privind asigurarea măștilor de protecție copiilor și profesorilor: Dacă ați știut că nu vreți sau nu puteți să dați măști, de ce nu ați spus-o din timp?

Tăriceanu, despre declarația lui Iohannis privind asigurarea măștilor de protecție copiilor și profesorilor: Dacă ați știut că nu vreți sau nu puteți să dați măști, de ce nu ați spus-o din timp?

27 Aug 2020   •   12:34
Tăriceanu, despre declarația lui Iohannis privind asigurarea măștilor de protecție copiilor și profesorilor: Dacă ați știut că nu vreți sau nu puteți să dați măști, de ce nu ați spus-o din timp?
Sursa foto: Antena 3

Candidatul ALDE la funcția de primar al Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, critică, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, declarația făcută de președintele Klaus Iohannis, în cadrul conferinței de presă din 26 august, referitoare la asigurarea măștilor de protecție de către govern copiilor și profesorilor la începerea școlii.

„Dl Iohannis ne-a spus ieri, cu subiect și predicat, că el nu consideră că este obligația guvernului să asigure măști pentru copii și profesori la începerea școlii. Adică, cu alte cuvinte, se cam spală pe mâini ca Pilat din Pont.

Dar a cui responsabilitate e? A administrației locale pe care au castrat-o și izolat-o până când nu mai poate să facă nimic? Sau a părinților care își pierd locurile de muncă unul câte unul „mulțumită” succesului economic al dlui Cîțu? Este inadmisibil ca din cele 110 miliarde de lei pe care i-ați împrumutat până acum să nu găsiți câteva milioane pentru a da măști la începutul școlii.

Dacă ați știut că nu vreți sau nu puteți să dați măști, de ce nu ați spus-o din timp? De ce lăsați totul pe ultima sută de metri de parcă nu ați fi știut că școala începe pe 14 septembrie? Este inadmisibil să tratați atât de iresponsabil o problemă atât de importantă!

Cum este inadmisibilă atitudinea partinic-propagandistică a dlui Iohannis și tot inadmisibilă este atitudinea celor care îi dau un cec în alb asigurându-l că indiferent ce face și ce spune nu se pune problema suspendării!”, a scris Tăriceanu.  

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu klaus iohannis