x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Guvernul pregătește prelungirea stării de alertă pentru a evita moțiunea de cenzură

Tăriceanu: Guvernul pregătește prelungirea stării de alertă pentru a evita moțiunea de cenzură

08 Iun 2020   •   11:39
Tăriceanu: Guvernul pregătește prelungirea stării de alertă pentru a evita moțiunea de cenzură

Reprezentanții ALDE au acuzat, luni, Executivul, că pregătește prelungirea stării de alertă, după data de 15 iunie, pentru a evita o moțiune de cenzură. ”Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepțională”, avertizează partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu.

”Ca să evite moțiunea de cenzură, guvernul Iohannis-Orban pregătește prelungirea stării de alertă! Punem pariu că Parlamentul nu va mai vota această stare excepțională! Și atunci vor trebui să găsească un alt motiv ca să scape de moțiune. Le sugerăm o invazie a marțienilor, nu de alta dar a mai invocat-o dl Cîțu când nu îi mergea site-ul! Cu toate măsurile de care s-au luat, starea de alertă este evident că se păstrează nu pentru populație, ci pentru interesele guvernanților”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a formațiunii condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a anunţat că starea de alertă ar putea fi prelungită după data de 15 iunie. Decizia va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiei în România, a declarat Tătaru, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Până în 15 iunie încă suntem în stare de alertă, iar evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru”, a spus Nelu Tătaru, la B1 Tv.

Mediafax

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu