x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: „Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici”

Tăriceanu: „Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici”

22 Aug 2020   •   11:18
Tăriceanu: „Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici”

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a criticat, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban pentru că măștile de protecție promise încă nu au ajuns la persoanele cu venituri mici. 

„Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici! Vă simțiți puțin, dar măcar puțin vinovați pentru că avem 1400 de noi infectați în fiecare zi sau totul este din cauza nenorocitei de opoziții și a „inconștienților” de la CCR? Vă este vreun pic rușine că după ce semnați contracte dubioase, pe care Parchetul se face că nu le vede, nici măcar nu mai livrați ceea ce noi toți am plătit deja? De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?

Simțiți vreun pic de solidaritate cu oamenii care au nevoie de măști? Eu propun să le dați banii pe lunile acestea în care erați obligați să le dați măști, dar v-a durut în cot! Și o să-și cumpere ei măști, pentru că voi e clar că nu sunteți în stare să le aduceți.”, a scris Tăriceanu.
 

×