x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri locale 2020. Tăriceanu: Bucureștenii au fost înșelați, neexistând o dezbatere electorală

Alegeri locale 2020. Tăriceanu: Bucureștenii au fost înșelați, neexistând o dezbatere electorală

27 Sep 2020   •   08:54
Alegeri locale 2020. Tăriceanu: Bucureștenii au fost înșelați, neexistând o dezbatere electorală
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a votat, duminică, puțin după ora 8.00. Liderul ALDE, a spus după ieșirea de la urne, că a votat astfel încât românii să nu mai fie nevoiți să aleagă permanent între două partide mari.

„Am votat pentru consolidarea democrației, astfel încât românii să nu mai fie nevoiți să voteze permanent între două partide mari care își pasează puterea între ele. Am votat de asemenea cu gândul la faptul că bucureștenii au trăit un sentiment de frustrare pentru că au fost înșelați în așteptările lor, neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidați, în așa fel încât să putem fiecare să ne prezentăm propunerile pentru rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă orașul, mă refer la termoficare, la trafic, și propunerile privind modernizarea orașului în 20 de ani. Sper ca cetățenii să fi tras învățămintele necesare și să voteze pe cale de consecință”, a declarat Tăriceanu.

Acesta a precizat că, în opinia lui, votul a decurs bine și a fost foarte bine organizat.

sursa: Mediafax

×