x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: Președintele se gândește la o renominalizare a lui Orban, care nu are maturitate politică

Tăriceanu: Președintele se gândește la o renominalizare a lui Orban, care nu are maturitate politică

13 Mar 2020   •   15:20
Tăriceanu: Președintele se gândește la o renominalizare a lui Orban, care nu are maturitate politică

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că, în urma discuției pe care a avut-o cu Klaus Iohannis, a aflat că șeful statului urmează să îl propună din nou pe Ludovic Orban în funcția de premier, Tăriceanu spunând că președintele PNL nu are „maturitatea politică” pentru această funcție.

„Președintele se gândește la o renonimanalizare a lui Ludovic Orban, urmând să păstreze echipa guvernamentală actuală. Punctul meu de vedere este următorul: președintele și conducerea PNL impărtășesc reposnabilitatea pentru această criză politică, suprapusă crezei coronavirusului. Președintele ar fi trebuit să nomimalizele alt prim-ministru și nu a făcut-o”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Digi 24, vineri.

Președintele ALDE a adăugat că nominalizările lui Orban și a lui Cîțu au fost „neispirate”.

„Domnul Orban a arătat că nu are maturitatea politică necesară. Dacă domnul Cîțu era matur, trebuia să spună că nu își poate asuma această funcție”, a adăugat liderul ALDE.

Mediafax

×
Subiecte în articol: calin popescu tariceanu