x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Legea privind taxarea contractelor part-time a fost promulgată. Drulă: Iohannis pedepsește munca

Legea privind taxarea contractelor part-time a fost promulgată. Drulă: Iohannis pedepsește munca

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2022   •   19:00
Legea privind taxarea contractelor part-time a fost promulgată. Drulă: Iohannis pedepsește munca
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind taxarea contractelor part-time, iar liderul USR, Cătălin Drulă spune că președintele „a mai pus o semnătură pe falimentul țării” și că „pedepsește munca”.

„Klaus Iohannis a promulgat legea PSD-PNL care prevede că dacă muncești două ore, trebuie să plătești pentru opt. Asta face un președinte cu presupus pedigree liberal, în plină criză, cu inflație-record de aproape 17% și cu 35% din populație în risc de sărăcie”, acuză Cătălin Drulă, președintele USR.

El spune că această lege nu face decât să arate cât de mult contează pentru președinte vocea românilor, care i-au spus în repetate rânduri că proiectul nu e nici cinstit, nici eficient.

„Pedepsește munca și sacrifică veniturile oamenilor în numele finanțării incompetenței administrației actuale. Și arată, mai ales, cât de grețos este cinismul Coaliției PSD-PNL, care promitea solemn că nu vor exista taxe noi sau taxe mărite. A mai muncit o zi Klaus Iohannis. A mai pus o semnătură pe falimentul țării”, mai spune Drulă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taxare promulgare part time