x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Teodor Meleșcanu s-a înscris în PPUSL

Teodor Meleșcanu s-a înscris în PPUSL

09 Iun 2020   •   11:22
Teodor Meleșcanu s-a înscris în PPUSL

Senatorul Teodor Meleșcanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, conform unui anunț făcut de partid.

 

Umaniștii susțin că Teodor Meleșcanu este „o personalitate marcantă, care a exercitat înalte responsabilități în statul român”, printre care președinte al Senatului, ministru al Afacerilor Externe, ministru al Apărării Naționale, director al Serviciului de Informații Externe.

„Senatorul Meleșcanu a promovat constant, în întreaga sa carieră, valorile social-liberale, care constituie esența doctrinei umaniste”, arată umaniștii.

Meleșcanu declară, la rândul său, că dincolo de obiectivele politice contextuale și de agendă publică imediată, consideră că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă „promovarea valorii umane ca esență a oricărui model social legitim”.

„După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna - demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme”, declară Teodor Meleșcanu.

Meleșcanu a activat în ultima perioadă ca membru al ALDE și al Forței Naționale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: teodor melescanu