x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Titus Corlățean tulbură apele în PSD

Titus Corlățean tulbură apele în PSD

de Ion Alexandru    |    20 Ian 2020   •   08:52
Titus Corlățean tulbură apele în PSD

Titus Corlățean a somat ieri, în timpul congresului privind alegerea conducerii organizației de Dâmbovița, PSD să renunțe la oamenii care fac rău partidului și care au dus la scăderea acestuia în sondaje. Atacurile i-au vizat pe Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, și pe Cătălin Rădulescu, deputatul poreclit „Mitralieră”, după ce a declarat că și el poate ataca personajele violente din mișcarea rezist. „după atâția ani constat că există colegi care nu înțeleg că s-au schimbat timpurile și că e vremea să ne facem o instrospecție. Trebuie să renunțăm la peremisme, să renunțăm la stilul Mitralieră”, a spus Corlățean.

Senatorul Titus Corlățean, candidat la funcția de preşedinte executiv al PSD Dâmbovița, a atacat-o dur, în cadrul aceleiași conferințe de alegeri a conducerii organizației județene, pe Rovana Plumb, care a condus în ultimii ani filiala județeană şi care a candidat pentru un nou mandat. Fără a pronunța numele lui Plumb, Corlățean a vorbit despre numirea în funcții a unor rude pe criterii care nu au legătură cu politica, despre lipsa de implicare şi despre faptul că fosta conducere s-a implicat doar „din când în când”. 

În cele din urmă, deputatul Corneliu Ştefan a fost ales în funcția preşedinte al PSD Dâmbovița, acesta impunându-se în fața contracandidatului său, europarlamentarul Rovana Plumb, la alegerile de duminică de la Conferința extraordinară a organizației.

×
Subiecte în articol: Titus Corlăţean