x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tomac: Tăriceanu a picat în capcană; Dăncilă îl lasă fără partid şi fără parlamentari, care fug la PSD

Tomac: Tăriceanu a picat în capcană; Dăncilă îl lasă fără partid şi fără parlamentari, care fug la PSD

02 Sep 2019   •   20:14
 Tomac: Tăriceanu a picat în capcană; Dăncilă îl lasă fără partid şi fără parlamentari, care fug la PSD

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a picat într-o capcană, fiind "umilit" de premierul Viorica Dăncilă care îl lasă fără partid şi fără parlamentari, în condiţiile în care aceştia din urmă "fug disperaţi la PSD pentru funcţii în stat".

"Îmi place tot mai mult şi mai mult această capcană în care a picat Tăriceanu. După ce l-a folosit Dragnea ca pe o cârpă politică, acum a venit şi rândul lui Dăncilă să-l umilească într-un hal fără de hal, lăsându-l fără partid şi, mai nou, fără parlamentari care fug disperaţi la PSD pentru funcţii în stat. PSD sfidează totul şi-l pune al doilea om în stat pe Meleşcanu, cel care de două ori a umilit milioane de români, la alegerile prezidenţiale din 2014 şi europarlamentare din 2019, îngrădindu-le dreptul la vot şi aruncând în aer toată politica externă a României", a scris Tomac, luni, pe Facebook.

El susţine că este tot mai clară necesitatea unei moţiuni de cenzură.

"Este tot mai clar că Dăncilă trebuie trimisă acasă prin moţiune şi scoasă din politică, odată cu Meleşcanu, pentru totdeauna!", a adăugat liderul PMP.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi-a anunţat luni, în plen, demisia din această funcţie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Eugen Tomac