x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Comisia juridică din Senat l-a avizat pe Toni Greblă la Curtea Constituţională

Comisia juridică din Senat l-a avizat pe Toni Greblă la Curtea Constituţională

16 Dec 2013   •   15:13
Comisia juridică din Senat l-a avizat pe Toni Greblă la Curtea Constituţională
UPDATE 16:20 - Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senat l-a avizat, luni, pe Toni Greblă, în funcția de judecător la Curtea Constituțională. Greblă a fost votat în unanimitate de membrii Comisiei.
-------------------------------------

Senatorul PSD Toni Greblă este propunerea PSD pentru Curtea Constituţională, din partea Senatului, acesta urmând a intra în cursul după-amiezii în audierea Comisiei Juridice, votul în plen fiind programat pentru luni seară.

Surse parlamentare au declarat, pentru Antena3, că senatorul PSD Toni Greblă a fost propus şi votat în grupul PSD pentru funcţia de judecător la CCR, în locul Iuliei Motoc, după ce juristul Lucian Bolcaş a renunţat la nominalizare.

Potrivit surselor citate, Toni Greblă urmează să fie audiat în Comisia juridică, în această după-amiază, iar în plenul de luni se va da şi votul pentru această propunere.

Toni Greblă este de profesie avocat şi a fost preşedinte al Comisiei juridice din Senat, în legislatura precedentă, iar din 2009, este membru în această comisie.

×