x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tragedie în politica românească. Deputat PSD, răpus de Covid-19. Fusese transferat la un spital din Germania

Tragedie în politica românească. Deputat PSD, răpus de Covid-19. Fusese transferat la un spital din Germania

de Razvan Voiculescu    |    09 Dec 2020   •   11:44
Tragedie în politica românească. Deputat PSD, răpus de Covid-19. Fusese transferat la un spital din Germania
Sursa foto: Camera Deputatilor

Deputatul PSD Sebastian Radu a fost de răpus de SARS-CoV-2 și a murit astăzi. Decesul s-a produs într-un spital din Germania. Parlamentarul avea 49 de ani şi era tatăl a doi băieţi. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, președintele PSD

”Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi.” a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook. 

La începutul lunii noiembrie, Sebastian Radu a fost diagnosticat cu COVID-19. Deputatul a fost internat mai întâi în Spitalul Judeţean din Buzău, a fost transferat la Spitalul Militar din Bucureşti, apoi a ajuns în Germania, după ce starea i s-a agravat. Potrivit unor surse neoficiale, singura sa comorbiditate ar fi fost o tromboflebită incipientă, anunță Adevărul.

Deputatul buzoian ae afla la primul mandat de parlamentar. A făcut parte din Comisia pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Înainte de a fi ales parlamentar, el a fost viceprimar al municipiului Buzău.

×