x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu: Noi nu am reușit să integrăm romii și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi

Traian Băsescu: Noi nu am reușit să integrăm romii și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi

16 Sep 2015   •   22:22
Traian Băsescu: Noi nu am reușit să integrăm romii și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi

România n-a fost în stare să integreze romi, dar se angajează să-i integreze pe musulmani. Este reproşul fostului preşedinte al României Traian Băsescu în scandalul privind imigranţii, informează B1 TV. Fostul şef de stat atrage atenţia că amprenta culturală a acestor oameni e mult prea puternică pentru a se putea adapta în ţara noastră.

În plus, Traian Băsescu a reiterat ideea conform căreia România riscă enorm din punct de vedere al securităţii prin acceptarea refugiaţilor.

”Acest val de refugati reprezintă un risc. Nu toți sunt teroriști, dar printre ei sunt și teroriști. Și cine crede că poate integra musulmani care trăiesc în atmosfera din statele arabe se înșală. Noi nu am reușit să integrăm romii, hai să o spunem cinstit, și integrăm acum mii de oameni care au altă credință decât noi. E dificil. Prefer să fiu acuzat de xenofobie decât de prostie”, a declarat Traian Băsescu.  

×
Subiecte în articol: traian basescu