x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu, reacție DURĂ: „CNSAS a devenit o instituţie politizată, dispusă, pentru prima data de la înfiinţare, să se angreneze în jocuri politice”

Traian Băsescu, reacție DURĂ: „CNSAS a devenit o instituţie politizată, dispusă, pentru prima data de la înfiinţare, să se angreneze în jocuri politice”

05 Iun 2019   •   15:10
Traian Băsescu, reacție DURĂ: „CNSAS a devenit o instituţie politizată, dispusă, pentru prima data de la înfiinţare, să se angreneze în jocuri politice”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a reacționat, miercuri, pe contul său de Facebook după recentele dezvăluiri făcute de Antena 3.

„Despre campania de presă generată de decizia CNSAS
Constat că din dosarul întocmit de CNSAS şi înaintat CAB în vederea stabilirii calităţii de colaborator al securităţii ca poliţie politică, au fost distribuite documente către presă.
Parte din presă, în spiritul tradiţiei deja consacrate, încearcă să stabilească vinovăţia mea înainte ca instanţa de judecată să se pronunţe şi în speranţa că va reuşi să influenţeze verdictul instanţei prin crearea unei presiuni publice asupra judecătorilor.
Mai mult, aşa zise victime, neafectate în drepturile lor, sunt chemate să se manifeste pentru a veridiciza o campanie de denigrare greu de justificat .
Este adevărat că momentul campaniei de presă a fost bine ales de Antena 3, având în vedere că atacurile au fost declanşate în campania electorală şi continuate acum, în plin proces de negociere pentru configurarea structurii politice a Parlamentului European.
Cu speranţa că procesul aflat pe rolul CAB – Secţia de contencios administrativ şi fiscal se va desfăşura atât de repede cât legal este posibil şi având în vedere realitatea faptelor şi a legilor, exprim convingerea că mă voi bucura de un verdict favorabil în ciuda aprecierilor CNSAS pe care le consider forţate şi afectate de interese politice.
Consider că, în actuala structură, CNSAS a devenit o instituţie politizată, dispusă, pentru prima data de la înfiinţare, să se angreneze în jocuri politice.”

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu