x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu s-a întâlnit cu viceguvernatorul BNR, Cristian Popa

Traian Băsescu s-a întâlnit cu viceguvernatorul BNR, Cristian Popa

17 Feb 2011   •   23:41

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, Traian Băsescu a avuot o întâlnire in cursul serii de joi cu viceguvernatorul BNR, Cristian Popa.

Numele lui Popa a fost intens vehiculat de presă, în ultimele zile, ca fiind un potential candidat pentrupreluarea funcţiei de premier.

Marţi, Traian Băsescu a admis ca ideea unui premier independent, poate fi o soluţie pentru revitalizare capitalului de incredere in executiv, dar a ţinut sa precizeze că nu crede că în coaliţie va exista o susţinere în acest sens.

Începând de duminică, şeful statului a avut mai multe întâlniri, la care au luat parte reprezentanţi ai PDL la nivel local şi central. De asemenea, şeful statului s-a întâlnit cu UDMR, UNPR şi cu liderul grupului minorităţilor.

La aceste întâlniri a fost luată în calcul posibilitatea înlocuirii premierului Emil Boc, o variantă susţinută de şeful statului fiind numirea unui premier independent. Presa a vehiculat mai multe nume în acest sens: Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Cristian Popa şi Călin Georgescu.

×