x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudor Chirilă crede ca "al treilea prim-ministru va avea aceeași soartăi"

Tudor Chirilă crede ca "al treilea prim-ministru va avea aceeași soartăi"

17 Ian 2018   •   11:20
Tudor Chirilă crede ca "al treilea prim-ministru va avea aceeași soartăi"

Tudor Chirilă și-a exprimat supărarea în legătură cu scandalul politic izbucnit în PSD pe Facebook. Acesta le-a spus celor care îl urmăresc să îl însoțească la protestele din stradă pe 20 ianuarie.

 

"Sub ochii noștri, deja obișnuiți cu mizeria, în PSD se dă o luptă acerbă pentru putere. Tudose nu e de plâns. Ca Grindeanu, de altfel, nu a fost altceva decât o unealtă în mâna lui Liviu Dragnea. Doar că acum, mai mult decât pe vremea lui Grindeanu, PSD-ul e scindat. Tudose a avut și el aliații lui. Și invingătorii nu-i iartă pe învinși într-un partid cu mentalitate de haită. Preocupați de furăciune și puterea care o consfințește, pesediștii nu au cum să guverneze, asta e mai mult decât evident. Paradoxul este că sunt dezbinați în lupta pentru putere (banii statului), dar extrem de uniți când e vorba să modifice legile justiției ca să-și salveze pielea sau să modifice codul fiscal ca să mai poată da o șpagă "prietenilor". Cam ăsta e tabloul la care suntem obligați să asistăm. Un președinte de partid care numește prim-miniștri incompetenți pe care îi schimbă când vede că încep să-i ia fața. Așa că al treilea prim ministru va avea aceeași soartă. Tot sub ochii noștri", a spus Chirilă.

"O parte a populației vede cusătura, păpușile, păpușarii. Cealaltă parte privește fascinată la televizor. Acolo unde sunt descrise cu lux de amănunte hainele împăratului. Care, evident, e gol. Pe 20 ianuarie cei care știu că împăratul e gol ies în stradă. Așa am auzit", a mai adăugat solistul trupei Vama pe Facebook.

Antena 3

×