x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudor Chiuariu, vicepresedinte PNL: Vom retrage propunerile lui Ponta

Tudor Chiuariu, vicepresedinte PNL: Vom retrage propunerile lui Ponta

03 Apr 2013   •   17:29
Tudor Chiuariu, vicepresedinte PNL: Vom retrage propunerile lui Ponta

Vicepresedintele PNL Tudor Chiuariu a declarat miercuri, cu putin inainte de sedinta USL, ca PNL va retrage propunerile de procurori ale lui Victor Ponta daca liberalii vor desemna ministrul Justitiei.

 
"Cu siguranta ca daca vom desemna un ministru al Justitiei acesta va trebui sa retraga aceste propuneri", a anuntat Chiuariu.
 
Presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, Chiuariu sustine ca aceste propuneri pot fi retrase "pana in momentul in care s-au transformat intr-o numire prin semnarea decretului de catre presedinte si publicarea in Monitorul Oficial".
 
"Pana in acel moment, ministrul Justitiei are totala putere asupra propunerii si evident ca o poate retrage", a subliniat Chiuariu.
 
Presedintele PNL Crin Antonescu declarase anterior ca liberalii nu au de gand sa renunte la portofoliul Justitiei: "Vom discuta aceste lucruri la Biroul Politic National, dar ideea - a mea cel putin, vom vedea a Biroului - este urmatoarea: da, PNL nu se derobeaza de aceasta responsabilitate", a spus presedintele PNL.

×
Subiecte în articol: tudor chiuariu justitie propuneri ponta