x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose: Mâine vom semna un contract cu o firmă americană, care va produce armament în România

Tudose: Mâine vom semna un contract cu o firmă americană, care va produce armament în România

09 Oct 2017   •   14:39
Tudose: Mâine vom semna un contract cu o firmă americană, care va produce armament în România

Premierul Mihai Tudose a anunţat că, marţi, va fi semnat un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească.

"Mâine, vom semna un contract important cu o firmă americană, care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă românească, tot ca un angajament pe termen lung despre prezenţa României în NATO şi ceea ce va însemna şi sperăm că va însemna, în continuare, în această zonă a Europei, pe flancul estic şi în Balcanii de Vest, ca un pilon de stabilitate şi ca un partener strategic recunoscut - şi vă mulţumim pentru asta - al Alianţei Nord-Atlantice", a declarat şeful Executivului, după întrevederea avută cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Vila Lac 1.

Totodată, prim-ministrul i-a mulţumit secretarului general al NATO pentru sprijinul dat României, inclusiv prin prezenţa a cât mai mulţi români în structurile de conducere ale Alianţei.

Întrevederea este urmată de un dejun de lucru oferit de premierul Mihai Tudose în onoarea secretarului general al NATO. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tudose