x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea a anunţat candidaţii PDL pentru sectoarele 2, 4 şi 5: Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Mihai Atănăsoaei

Udrea a anunţat candidaţii PDL pentru sectoarele 2, 4 şi 5: Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Mihai Atănăsoaei

12 Apr 2012   •   09:20
Udrea a anunţat candidaţii PDL pentru sectoarele 2, 4 şi 5: Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Mihai Atănăsoaei

Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti, a anuntat candidatii pentru alegerile locale din 2012. Astfel, candidatul PDL pentru Primaria sectorului 2 este Lucian Iliescu, directorul Salii Palatului, la sectorul 4 va intra in cursa electorala deputatul Sulfina Barbu, iar la sectorul 5 fostul prefect al Capitalei Mihai Atanasoaiei

"Noi venim cu o echipa de oameni eficienti. Avem proiecte pentru Bucuresteni si experienta in administratia locala dovedeste ca suntem oameni practici", a declarat Udrea inaintea nominalizarii candidatilor.

La sectorul 2, candidatul este Lucian Iliescu, in prezent directorul Salii Palatului, la al doilea mandat de consilier local.

"Lucian Iliescu este directorul Salii Palatului in acest moment, un bun manager, un bun organizator, la al doilea mandat de consilier local, un om tanar, un om cu o viziune asupra administratiei, un om care stie unde trebuie apasat, cum trebuie stransa echipa in jurul lui pentru ca activitatea sa fie eficienta", a spus Elena Udrea.

La sectorul 4, PDL o propune pe Sulfina Barbu, fost ministru al Muncii. Nu in ultimul rand, la sectorul 5, PDL il propune pe Mihai Atanasoaei, care si-a dat miercuri demisia din functia de prefect al Capitalei pentru a putea candida la localele din mai 2012.

Ceilalti candidati ai PDL, deja anuntati, sunt Silviu Prigoana, pentru Primaria Bucuresti, Cristian Poteras, in functie la sectorul 6, Theodor Paleologu, pentru sectorul 1 si Liviu Negoita, in functie la sectorul 3.

×