x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: A venit vremea să înveţe şi PSD că justiţia se respectă

Udrea: A venit vremea să înveţe şi PSD că justiţia se respectă

28 Ian 2011   •   12:02
Udrea: A venit vremea să înveţe şi PSD că justiţia se respectă
Sursa foto: Bogdan Iurascu /Jurnalul National

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a comentat astăzi reacţiile social-democraţilor pe marginea cazul preşedintelui CJ Argeş, afirmând că este timpul ca şi PSD să înveţe că justiţia trebuie respectată.

"Păcat că PSD, cu un fost procuror în frunte, nu reuşeşte să se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, de protestele din timpul anchetelor şi percheziţiilor la Adrian Năstase acasă. Ar trebui să vină vremea să înveţe şi ei că totuşi justiţia se respectă. Mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Elena Udrea, la RFI.

Liderul democrat-liberal a apreciat că PSD ar face un joc duplicitar în poziţia pe care o afişează faţă de politicienii care au probleme cu justiţia.

"Ne-am obişnuit ca PSD, atunci când are probleme cu corupţia prin unul dintre membrii săi, să acuze jocuri politice. Dacă se întâmplă să fie de la PDL persoana care are probleme cu justiţia, atunci sigur, este corupt si tot partidul este corupt. Dar, dacă e de la PSD, sunt jocuri politice. Surprinzător a fost că şi domnul Antonescu s-a amestecat şi a ieşit în suita asta de persoane care au turnat acuzaţii la adresa PDL", a conchis preşedintele PDL Bucureşti.

×