x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: L-am sunat pe Băsescu să nu mai vină la Iaşi

Udrea: L-am sunat pe Băsescu să nu mai vină la Iaşi

25 Ian 2011   •   10:23
Udrea: L-am sunat pe Băsescu să nu mai vină la Iaşi
148142-.jpg"De-a lungul vizitelor mele de lucru prin ţară, am întâlnit şi în alte rânduri români nemulţumiţi de măsurile pe care Guvernul le-a luat în ultimii doi ani. Chiar aici, pe blog, am împărtăşit unele dintre discuţiile pe care le-am purtat cu aceştia, admiţând că multe dintre reproşurile lor erau întemeiate. În toate aceste discuţii, sentimentul pe care l-am avut a fost cel al autenticităţii. Ceea ce s-a întâmplat însă astăzi la Iaşi, cu un cor compact şi bine delimitat de pensionari militari, pare mai degrabă un act cabotin. Nu o să mă feresc să o spun: am auzit lozinci politice specifice discursului din ultima perioada al domnilor Ponta şi Antonescu", scrie Elena Udrea pe blog.

Aceasta povesteşte că l-a sunat pe preşedintele Traian Băsescu pentru a-l avertiza de ceea ce i se pune la cale. "Am ajuns la Iaşi încă de ieri pentru a inaugura un proiect regional finanţat prin fonduri europene, iar seara am participat la gala elitelor ieşene. Am fost pe stradă, am întâlnit cetăţeni cu care am stat de vorbă civilizat. Ştiam de câteva zile că PSD şi PNL vor să organizeze „mişcări de stradă” în timpul festivităţii de astăzi, dar am ales să vin. Ba chiar cu atât mai mult. Toata ziua de ieri am primit informaţii despre autobuzele care urmau sa aducă „protestatarii celor două partide” şi chiar ne temeam de apariţia violenţelor. Am decis să îl sunăm pe Preşedinte şi să îi recomandăm să nu mai vină, mai ales că ieri, la ora 22.00, era încă la Cotroceni. Nici nu a vrut să audă, dar ne-a recomamdat nouă să nu participăm! Nu spun că nemulţumirea unora dintre manifestanţi nu era justificată. Din păcate însă, am avut de-a face cu un act de manipulare, în care nişte politicieni care vorbesc despre interesele României de o manieră ritoasă s-au transformat în instigatori ai mulţimii".

Apoi, ministrul ţinteşte spre televiziunile mogulilor: "În tot acest timp, Realitatea Tv şi Antena3 au încercat să facă o nouă mică „Revoluţie în direct”. Culmea, chiar aşa i-au şi spus în vreo două-trei rânduri".

×