x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umaniștii, replică tăioasă pentru George Simion: Ai pierdut legătura cu Pământul!

Umaniștii, replică tăioasă pentru George Simion: Ai pierdut legătura cu Pământul!

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   10:30
Umaniștii, replică tăioasă pentru George Simion: Ai pierdut legătura cu Pământul!

George Simion, liderul AUR, este acuzat de oportunism și ipocrizie, după ce a vorbit despre eliberarea din închisoare a lui Cristian Popescu Piedone, despre care a spus că și-a găsit în sfârșit dreptatea.

Reprezentanții PUSL spun că George Simion încearcă acum să intre în grațiile lui Piedone, dar că nici nu s-a gândit la el cât edilul a fost în spatele gratiilor.

”Simioane,

Ai pierdut legătura cu Pământul, negi evidența, faci promisiuni pe care nu le poți onora, niciodată! Zilnic, promiți românilor cecuri în alb! Umfli baloane de săpun! Vinzi iluzii! Profiți de durerea autentică a celor din jur. Jignești inteligența românilor!

Cu Cristi nu-ți merge! A văzut ca tine zeci, sute, mii! E imun la manipulări străvezii! Ai auzit că va fi repus în funcție și vrei să te strecori pe scara de serviciu a primăriei?! Degeaba!

Cristian Popescu Piedone împărtășește crezul PUSL: Demnitate - Onoare – Curaj. Știu, n-ai cum să cuprinzi asemenea valori! Așa cum nu poți înțelege un alt principiu fundamental al PUSL, omul potrivit la locul potrivit. Pentru că dacă l-ai înțelege, ai știi că nu e loc pentru tine lângă Piedone.

Ce făceai, în luna mai, când Piedone împlinea un an de închisoare, fiind nevinovat?! Cântai la alta masă, probabil. În schimb, fondatorul PUSL, Dan Voiculescu, declara public:  Cristi e nevinovat, este o eroare judiciară. Cristi a stat în pușcărie nevinovat. Este greu de exprimat în cuvinte ce simte un om care este privat de libertate pe nedrept (…) Îl aștept cu drag pe Cristi, acasă, și îl asigur, în cunoștință de cauză, că ce nu te omoară te întărește. Hai acasă, Cristi!!

Înțelegi diferența, Simioane, între tine și oamenii cu demnitate, onoare și curaj???”, scriu umaniștii într-un comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: george simion umanisti piedone