x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umaniștii gălățeni, mesaj tranșant: Cum vorbim de insecuritate alimentară, când Dumnezeu ne-a dat cele mai fertile soluri?

Umaniștii gălățeni, mesaj tranșant: Cum vorbim de insecuritate alimentară, când Dumnezeu ne-a dat cele mai fertile soluri?

19 Noi 2021   •   17:13
Umaniștii gălățeni, mesaj tranșant: Cum vorbim de insecuritate alimentară, când Dumnezeu ne-a dat cele mai fertile soluri?

Insecuritatea alimentară, o temă despre care se vorbește mult în ultima perioadă, nu este decât un abuz „odios”, transmit umaniștii gălățeni. În cadrul unei acțiuni organizate de filiala Galați a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) s-a discutat despre ce înseamnă cu adevărat amenințarea unei crize aliementare, în raport cu potențialul României de a asigura hrana cetățenilor.

„Cred că acesta este unul dintre cele mai odioase abuzuri, căruia îi cad pradă din ce în ce mai mulți români. Această insecuritate alimentară, în contradicție cu solurile fertile și binecuvântate ale țării noastre a fost tema de bază a discuțiilor pe care le-am purtat. Credem că importurile masive ale produselor alimentare de slabă calitate afectează sănătatea românilor, în condițiile în care solul acestei țări este cel mai roditor cu putință. Am încercat să le transmitem acestor lucruri celor care ni s-au alăturat astăzi și cred că de acum înainte vor aprecia așa cum se cuvine darurile oferite de Dumnezeu românilor”, a declarat Picu Apostol Roman, președintele filialei gălățene a PPU (social-liberal).

La eveniment au participat zeci de gălățeni care s-au alăturat acum formațiunii politice, care a reușit să strângă în ultimele săptămâni sute de noi membri.

×
Subiecte în articol: PPU-SL