x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umaniștii se implică în ajutorarea a şapte familii din Buzău

Umaniștii se implică în ajutorarea a şapte familii din Buzău

17 Mai 2019   •   14:01
Umaniștii se implică în ajutorarea a şapte familii din Buzău

Membrii Partidului Puterii Umaniste s-au implicat în ajutorarea unor familii defavorizate din municipiul Buzău. După o vizită în acest oraș, coordonatorul politic național al Partidului Puterii Umaniste, Cristian Popescu Piedone, i-a scris primarului Constantin Toma pentru a-i semnala condițiile dificile în care locuiesc șapte familii compuse din 14 adulți, între care două femei însărcinate, și 15 copii din Buzău, în case fără încălzire sau apă curentă.

Piedone s-a arătat scandalizat de condițiile de Ev Mediu în care sunt ținute cele aproape 30 de suflete de către autoritățile locale și a promis că împreună cu membrii PPU vor face tot posibilul ca măcar cei 15 copii să trăiască în condiții demne de acest secol. 

„Situația acestor oameni este disperată și necesită o intervenție rapidă. Eu și colegii mei umaniști am decis să oferim o soluție imediată, despre care veți afla în perioada următoare. Pentru șase luni cei 15 copii și părinții lor vor trăi în condiții decente, demne de secolul XXI”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

 

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone