x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un consilier municipal ALDE propune înfiinţarea unui registru cu persoanele care comit violenţe împotriva animalelor

Un consilier municipal ALDE propune înfiinţarea unui registru cu persoanele care comit violenţe împotriva animalelor

17 Ian 2020   •   16:05
Un consilier municipal ALDE propune înfiinţarea unui registru cu persoanele care comit violenţe împotriva animalelor
Sursa foto: Foto: Antena 3

Consilierul municipal ALDE Tudor Tim Ionescu anunţă că a depus un proiect de hotărâre care vizează înfiinţarea registrului "SOS Animale", în care să se regăsească toate persoanele care comit acte de violenţă, de cruzime, tortură sau crimă împotriva animalelor.

"Valul de acte de violenţă, cruzime şi crime împotriva animalelor creşte şi e din ce în ce mai periculos. Aceşti infractori reprezintă viitorii criminali ai societăţii noastre. Animalul chinuit de astăzi va fi omul rănit de mâine. De aceea, am depus un proiect de hotărâre privind înfiinţarea registrului 'SOS Animale', în care să se regăsească toţi infractorii care comit violenţe, acte de cruzime, tortură şi crimă împotriva animalelor", a scris consilierul municipal pe Facebook.

El a menţionat că FBI are un asemenea registru încă din anul 2016.

"Sper ca tot Consiliul General al Municipiului Bucureşti să voteze acest proiect pentru ca orice bucureştean, român, asociaţie, autoritate să poată afla, printr-o simplă întrebare, dacă cineva a comis astfel de infracţiuni sau nu. Acest registru nu va fi public, dar oricine va putea solicita să ştie dacă o persoană a comis acte de cruzime împotriva animalelor", a adăugat Tudor Tim Ionescu.

AGERPRES

×