x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un deputat PSD spune că un hoț i-a intrat în casă. Ce s-a întâmplat apoi

Un deputat PSD spune că un hoț i-a intrat în casă. Ce s-a întâmplat apoi

15 Mar 2020   •   12:25
Un deputat PSD spune că un hoț i-a intrat în casă. Ce s-a întâmplat apoi

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu spune că a fost vizat de un hoț, care a intrat pe terasa casei, dar apoi s-a speriat și a fugit. El descrie și cum a s-a dus în bucătăriesă ia un cuțit și a dat un pumn geamului.

"Asta , mai lipsea ! După ce ca suntem autoizolați in carantina la domiciliu de serviciu in București 14 zile , și nu am putut pleca acasă , ca sa nu ne îmbolnăvim familiile ( nu ca alții din alte tari, care au fugit din zonele carantinate in România și in trei zile avem 121 bolnavi , 3500 in carantina și 15000 in auto izolare ), in aceasta dimineața la ora 8.45 in timp ce dormeam , am auzit o bubuitura puternica la usa terasei și când am tras draperia, ce credeți , era un hot care încerca sa între peste mine in casa", scrie acesta, pe Facebook.

"Am dat un pumn la geam, am fugit sa iau un cuțit din bucatarie, și l-am văzut cum a sărit de pe terasa in curtea blocului vecin, care este in amenajare . Doamne fereste, nici in situația asta critica cu acest virus ucigaș, hotii nu stau acasă ! Dacă era o femeie sau un copil in casa ! Multe se întâmpla in zilele astea", a mai scris Rădulescu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: catalin radulescu hot