x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un membru PSD Timiș a murit în Constanța, după ce a participat la Școala de Vară a social-democraților

Un membru PSD Timiș a murit în Constanța, după ce a participat la Școala de Vară a social-democraților

31 Aug 2019   •   17:44
Un membru PSD Timiș a murit în Constanța, după ce a participat la Școala de Vară a social-democraților

Un incident șocant a avut loc la Constanța. Un membru PSD Timiș s-a stins din viață, după ce a făcut infract, scrie Antena3.

Viorica Dăncilă a declarat că femeia era pe litoral cu familia din 15 august, a participat la Școala de Vară, iar sâmbătă i s-a făcut rău.

„A decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral, împreună cu familia, din data de 15 august. A participat la Școala de vară. De dimineață, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău. Din păcate, nu a mai putut fi salvată. Transmitem condoleanțe familiei. Ne-a marcat pe toți”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Dc News.

Sâmbătă, la Școala de vară a PSD s-a mai înregistrat un incident. Ambulanţa a fost solicitată la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde are loc CEX al PSD, deoarece mai multe persoane acuzau dureri abdominale și vărsături. Trei persoane au primit îngrijiri medicale și nu au fost duse la spital.

×
Subiecte în articol: PSD Şcoala de vară psd timis deces