x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Văcăroiu: 23 din legile siguranţei trebuie actualizate

Văcăroiu: 23 din legile siguranţei trebuie actualizate

de Jurnalul National    |    15 Mai 2007   •   00:00
 Văcăroiu: 23 din legile siguranţei trebuie actualizate
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/

Preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu a declarat, la inceputul şedinţei CSAT de astăzi, că la ora actuală există 83 de legi care privesc diferite componente ale securităţii naţionale, dintre care trebuie actualizate 23.

Preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu a declarat, la inceputul şedinţei CSAT de astăzi, că la ora actuală există 83 de legi care privesc diferite componente ale securităţii naţionale, dintre care trebuie actualizate 23


El le-a spus celor prezenţi la şedinţa CSAT că urmează să fie discutate, in cadrul acestei intălniri, un pachet de cinci legi din cele 23. El a amintit de asemenea că Senatul aşteaptă un punct de vedere referitor la pachetul celor cinci legi ale securităţii naţionale. La şedinţa CSAT participă şi consilierul prezidenţial pe probleme de securitate Mihai Stănişoară, care, deşi aflat in concediu pentru o lună, ca şi alţi consilieri de la Cotroceni, de la inceputul interimatului lui Văcăroiu, a decis să participe la şedinţa de marţi.

Ministrul apărării, Teodor Melescanu, a declarat că, la sedinta CSAT nu va propune o decizie de retragere a trupelor romănesti din Irak, dar va cere un mandat, atăt pentru el, căt si pentru ministrul de externe, pentru a incepe consultările cu tările aliate, a stabili un plafon in privinta distribuirii fortelor militare romănesti in diverse teatre si pentru a negocia un calendar de retragere a trupelor romănesti, care vor rezulta in urma acestor consultări.

×
Subiecte în articol: politic