x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim: "Eu vă asigur că am nervii foarte tari!"

Vadim: "Eu vă asigur că am nervii foarte tari!"

02 Iun 2008   •   00:00

PRM cere anularea alegerilor locale din întreaga ţară, a anunţat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, apreciind că "niciodată nu au fost fraude atât de numeroase şi atât de mari, care să vicieze grav rezultatele".



PRM cere anularea alegerilor locale din întreaga ţară, a anunţat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, apreciind că "niciodată nu au fost fraude atât de numeroase şi atât de mari, care să vicieze grav rezultatele".

El a menţionat, ca argument în sprijinul afirmaţiilor sale, existenţa mai multor cetăţeni din judeţul Teleorman cărora li s-au acordat vize de flotant pentru a vota în Sectorul 6 al Capitalei, unde majoritatea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare sunt în subordinea primarului Cristian Poteraş.

"Dacă Traian Băsescu lasă să îi scape din mână Primăria Generală a Capitalei, ajunge imediat la puşcărie. Sunt acolo dovezile unor ilegalităţi strigătoare la cer ale lui, ale lui Adrian Videanu şi ale echipelor lor", a susţinut senatorul PRM.

"Nu se doreşte să mai intrăm nici în Consiliul General al Municipiului Bucureşti nici în viitorul Parlament", a susţinut preşedintele PRM.
"Păi, arată doamna profesor Verginia Vedinaş a om de 1%?", i-a întrebat el pe cei prezenţi la conferinţa de presă.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus că nu are nimic ce să le reproşeze candidaţilor PRM care au obţinut rezultate slabe la acest scrutin.

"Eu vă asigur că am nervii foarte tari. Eu ştiam că aşa se va întâmpla şi uite că s-a întâmplat, pentru că îi ştiu natura infracţională a lui Băsescu. Băsescu minte şi fură aşa cum bea şi respiră", a menţionat el şi le-a cerut celor prezenţi în sală să constate că are un "tonus foarte bun".

Potrivit lui Vadim, marele perdant al acestor alegeri este Sorin Oprescu, şi nu PRM. "Nu intrăm în CGMB. Ce să spun? Nu mai pot!", a spus, ironic, preşedintele PRM.

El a spus însă că are veşti bune privind rezultatele obţinute de partidul său în restul ţării.

În timpul intervenţiei sale, Vadim Tudor s-a declarat nemulţumit de modul în care este tratat PRM faţă de alte partide, el criticând faptul că niciuna dintre televiziunile prezente nu a transmis în direct declaraţia sa.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a mai susţinut că prezenţa la vot la alegerile locale a fost "umflată" ca să se poată arunca sute de mii sau poate milioane de buletine de vot în urne.

El a spus că, după estimările sale, prezenţa la vot în întreaga ţară a fost cu mult sub 30 la sută.
"Este o formă de boicot exercitată de populaţia României. Lumea este scârbită pentru că nu mai avem de a face cu politică şi, cu atât mai puţin, cu democraţie", a opinat senatorul PRM.



×
Subiecte în articol: politic vadim