x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor: "Dacă e nevoie ţin conferinţele în parcul Cişmigiu"

Vadim Tudor: "Dacă e nevoie ţin conferinţele în parcul Cişmigiu"

30 Ian 2009   •   00:00

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a plâns că PRM este restanţier la plata chiriei pentru sediul central al partidului, liderul PRM arătând că, în cazul în care nu va mai avea sediu, va ţine conferinţele de presă în Parcul Cişmigiu.



"Au triplat chiria cei de la RAAPPS. Suntem restanţieri cu o chirie triplată", a spus Vadim Tudor, care nu crede, însă, că RAAPS îi va da afară din sediu pe reprezentanţii PRM.

"Nu cred că se va ajunge aici. Dar, dacă va fi nevoie să fac o conferinţă de presă în Parcul Cişmigiu, am s-o ţin acolo. Dacă n-o să mai am ziar, o să scriu pe pereţi", a adăugat C.V.Tudor.

Directorul organizatoric de la PRM, Forea Spirea, a declarat pentru MEDIAFAX că PRM plăteşte 107 milioane de lei vechi chirie pentru sediul central, şi are restanţe la plata chirie în sumă de 900 de milioane de lei vechi.

Şansele lui Vadim Tudor de a ajunge preşedinte sunt similare cu ale lui Barack Obama
"Dacă în America a fost posibilă o asemenea realitate ieşită din comun, să iasă un preşedinte de culoare, cu numele Hussein, nume musulman, de ce n-ar fi posibil să ajungă şi un patriot la Palatul Cotroceni?", a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, Vadim Tudor.

C.V.Tudor a ţinut să precizeze că o carte de versuri, scrisă de el, intitulată "Poems" şi tipărită în 7 limbi străine, a fost dăruită cu autograf noului preşedinte al Americii Barack Obama, precum şi vicepreşedintelui Joseph Biden.

Vadim Tudor a spus că acest lucru s-a realizat "prin bunăvoinţa Prinţului Paul şi a distinsei sale soţii Prinţesa Lia", care au înmânat cărţile la unul din cele 12 baluri organizate la Washington, în ziua investiturii, adică pe 20 ianuarie 2009.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic