x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor: Mi-a sărit muştarul când s-a încercat evacuarea presei

Vadim Tudor: Mi-a sărit muştarul când s-a încercat evacuarea presei

11 Ian 2011   •   12:32

El a acuzat că "zecile de poliţişti şi agenţi secreţi" care "au invadat" sediul PRM nu au prezentat niciun document. "Puteam crede că sunt nişte infractori", a susţinut liderul PRM.

"Mie mi-a sărit muştarul atunci când v-a evacuat pe voi, atunci am început să ţip şi eu pentru că eram în conferinţă de presă legală a unui partid parlamentar", le-a spus jurnaliştilor Vadim Tudor.

El a subliniat că respectă femeia, "cu o singură rugăminte, ca ea să se respecte".

Liderul PRM a susţinut că site-ul ziarului "Tricolorul" nu mai poate fi accesat de "trei zile şi trei nopţi", acuzând un presupus "atac informatic".

Vadim Tudor a venit la Parchetul instanţei supreme însoţit de vicepreşedinţii PRM, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu, precum şi de avocatul Mariana Ştefan.

Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu au fost şi ei audiaţi, luni, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde au fost citaţi în calitate de martor, în legătură cu incidentele din timpul evacuării sediului partidului, petrecute în urmă cu o săptămână.

Procurorii (PICCJ au început urmărirea penală a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, în dosarul în care procurorii s-au sesizat din oficu privind evacuarea sediului PRM, a declarat, luni, avocatul Mariana Ştefan, care l-a însoţit la audieri, pe vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, citat în calitate de martor.

×