x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vadim Tudor: "Ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce!"

Vadim Tudor: "Ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce!"

26 Iun 2009   •   00:00

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, s-a arătat iritat, astăzi, de faptul că membrii staff-ului său nu au reuşit să pornească un aparat de aer condiţionat, la conferinţa de presă susţinută cu prilejul prezentării unui aşa-numit guvern din umbră al formaţiunii politice.



Enervat de faptul că angajaţii nu reuşeau să pună în funcţiune aparatul de climatizare, Vadim Tudor le-a reproşat acestora că, din cauza vârstei lor înaintate, nu ar stăpâni tehnica modernă.

'Măi băieţi, scutiţi-mă de scene de-astea la conferinţa de presă! Ce e asta, măi? (...) Ţin la bătrâni, dar să nu mă sufoce. Să nu mă sufoce!', a spus Vadim, citat de Agerpres.

În cele din urmă, preşedintele PRM şi-a susţinut conferinţa de presă, prezentând un aşa-numit guvern din umbră al partidului, cu 12 ministere, în care portofoliul Sănătăţii ar fi cuplat cu cel al Sportului, Cultura cu Educaţia, iar Comunicaţiile cu Cercetarea ştiinţifică.

Liderul PRM a motivat structura redusă a 'guvernului din umbră' prin faptul că actualul Executiv este 'bugetivor'. 'Spre deosebire de Guvernul PSD - PD-L, care este supra-dimensionat şi bugetivor, având nu mai puţin de 19 ministere, mai mult decât Statele Unite ale Americii, Guvernul PRM va fi mai redus ca dimensiuni, mai pragmatic şi mai eficient', a susţinut Corneliu Vadim Tudor.

El a refuzat, însă, să nominalizeze 'miniştrii' PRM, pentru a nu-i expune atacurilor.

'Aşa cum am promis vom prezenta Guvernul din umbră al PRM. Deocamdată doar structura lui, fără prea multe nominalizări, pentru că nu vrem să îi expunem pe oamenii noştri riscului de a fi atacaţi şi de a deveni ţinte vii', a precizat preşedintele PRM.

Corneliu Vadim Tudor a spus încă că ar face parte din 'guvernul din umbră' al PRM mai mulţi lideri ai formaţiunii, printre care Lucian Bolcaş, Gheorghe Funar, Gheorghe Buzatu, Constantin Găucan, Dan Claudiu Tănăsescu, Anca Petrescu, Angela Bălan, Codrin Ştefănescu, Marius Marinescu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic