x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Valentin Nicolau este amenintat cu tribunalul

Valentin Nicolau este amenintat cu tribunalul

17 Mai 2005   •   00:00

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri ca ar putea sa il dea in judecata pe presedintele-director general al SRTV, Valentin Nicolau (foto).



  • de GABRIELA ANTONIU

  • "O sa analizez foarte atent declaratiile pe care le-a facut si daca ele se pot constitui in acuzatii calomnioase, ceea ce mie mi se pare, eu asa consider, sigur ca ar putea sa fie actionat in judecata de catre avocatii mei", a afirmat Tariceanu. El a negat ca a facut presiuni asupra TVR ori asupra directorilor sau angajatilor acesteia, mentionand ca este "inadmisibil" ca Valentin Nicolau sa aduca acuze care "nu sunt in nici un fel fondate" sau sa vorbeasca despre "trocuri politice".

    REPLICA. Pe de alta parte, Valentin Nicolau i-a raspuns ieri purtatorului de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, care i-a adus luni o serie de acuzatii. :"Exegetului meu de ocazie, domnul Eugen Nicolaescu, trimis in misiune de reparatie de imagine, am a-i raspunde urmatoarele: nu am cum sa ma comport ca o persoana aservita cuiva pentru simplul motiv ca nu suport sa-mi mutileze cineva constiinta in numele vreunei discipline de partid. Domnul Nicolaescu ar trebui sa se gandeasca la propria persoana(...) Afirmatia ca «TVR nu este ceea ce ar trebui sa fie» cred ca este o dovada a faptului ca domnul Nicolaescu poate fi si sincer. Intr-adevar, TVR nu este si nici nu va ajunge televiziunea vreunui partid politic, deci nici a PNL-ului, oricat si-ar dori domnul Nicolaescu si colegii sai acest lucru", sustine Nicolau.

    ×
    Subiecte în articol: politic