x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie, de ziua lui: Eu nu îmbătrânesc. Acum sunt în "rebranduire"

Vanghelie, de ziua lui: Eu nu îmbătrânesc. Acum sunt în "rebranduire"

01 Mar 2011   •   08:37
Vanghelie, de ziua lui: Eu nu îmbătrânesc. Acum sunt în "rebranduire"
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National
154190-.jpgMarian Vanghelie şi-a sărbătorit, ieri, ziua de naştere alături academicieni, sindicalişti, artişti, oameni de sport, ziarişti şi politicieni. El a mărturisit ziariştilor că, la cei 43 de ani, nu a îmbătrânit, ci este mai puternic decât oricând, fiind chiar într-un proces de "rebranduire".

"Îmi doresc sănătate. Celelalte vin încet şi sigur fără nicio problemă, dacă eşti atent şi nu te grăbeşti. În viaţă nu trebuie să te grăbeşti. Trebuie să fii echilibrat şi vin toate de la sine, şi funcţiile vin. Toate vin, dacă eşti natural, cum sunt eu natural ca brânza de oaie, vă asigur că şi funcţiile şi poziţiile vin de la sine. Important e să fii natural", a spus Vanghelie, potrivit Mediafax.

"Important e, când apari la televizor, lumea să se uite, să aibă încredere vizavi de ceea ce spui, să fii consecvent, să arăţi într-un fel, să nu te maimuţăreşti şi de aici vin toate de la sine", a adăugat Vanghelie.

Întrebat dacă nu se teme că îmbătrâneşte, el a răspuns: "Eu nu îmbătrânesc. Eu acum chiar sunt puternic. Pe cuvânt. Mă simt bine".

Preşedintele PSD Bucureşti a vorbit şi despre relaţia sa cu Ion Iliescu, preşedintele de onoare al partidului, prezent la sărbătorirea zilei sale de naştere.

"Partidul ăsta este o chestie frumnoasă: când lumea crede că nu ne înţelegem, atuncea ne înţelegem mai bine. Şi când lumea crede că ne înţelegem, câteodată ne mai certăm. Dar pe fond există o viziune în ansamblu şi o strategie pentru binele românilor", a spus Vanghelie.

El a precizat că relaţia sa cu preşedintele PSD, Victor Ponta, este una "corectă", fără a fi şi una de prietenie. "E o relaţie corectă. Nu pot să spun de prietenie, că nu este. E o relaţie corectă, care pot să o aibă doi bărbaţi normali", a spus Vanghelie.

Preşedintele PSD Bucureşti le-a mai spus jurnaliştilor că a renunţat la "forma belicoasă" de a exprima lucrurile şi că în acest moment traversează o etapă de "rebranduire" şi de "schimbare de look".

"Suntem într-o etapă în care toţi se ceartă. Cred că e important acum să demonstrezi că poţi să faci ceva. Dacă simţi că ceva este în neregulă într-o anumită perioadă, poţi să subliniezi într-o formă sau alta, nu foarte belicoasă, cum eram până acum, pentru că sunt în rebranduire şi reschimbare de look, înţelegeţi, că vă place să spun cuvintele astea - le-am auzit la voi - şi atunci e totul natural şi totul bine", a spus Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a mai spus că cel mai frumos cadou l-a primit de la băiatul său, care i-a transmis că are încreredere în el şi că este unul dintre cei mai puternici oameni din România.

"Cel mai frunos cadou a fost că mi-a zis băiatul dimineaţă «La mulţi ani!» şi mi-a zis să am grijă că el are încredere că oricum sunt unul dintre cei mai puternici oameni din România. Dacă mi-a zis băiatul meu chestia asta, nu mai are importanţă. E cel mai important", a mai spus Vanghelie.

×