x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Băsescu mă confundă cu Boc şi Ungureanu. De guvern mă ocup eu, el a distrus inima României"

Victor Ponta: "Băsescu mă confundă cu Boc şi Ungureanu. De guvern mă ocup eu, el a distrus inima României"

16 Noi 2012   •   19:38
Victor Ponta: "Băsescu mă confundă cu Boc şi Ungureanu. De guvern mă ocup eu, el a distrus inima României"
Sursa foto: Intact Images

La puţin timp de la declaraţiile făcute vineri de Traian Băsescu la Cotroceni, printre care cea referitoare la decizia Guvernului de a cumpăra maşini cu o valoare de până în 18.000 de euro ca fiind "una din măsurile neinspirate", premierul Ponta a contraatacat.

Primul ministru spune că Traian Băsescu îl confundă din nou cu foştii premieri Boc şi Ungureanu, afirmând că şeful statului nu trebuie să se ocupe de guvernare, întrucât atunci când a făcut asta, "inima României a fost oprită, şi cea economică şi cea socială".

"Mă uimesc preocupările preşedintelui Băsescu, eu credeam că preşedintele ţării trebuie să se ocupe de reprezentarea în afacerile externe şi militare. Îmi pare rău dacă iar mă confundă cu domnul Boc sau domnul Ungureanu, de guvernare mă ocup eu. Dânsul se ocupă de ce are dânsul de făcut, că deocamdată mă bazez pe faptul că, atunci când domnul Băsescu s-a ocupat de guvernare, inima României a fost oprită, şi cea economică şi cea socială", a răspuns Ponta.

"Cred că preşedintele Băsescu este principalul responsabil pentru ce s-a întâmplat în aceşti ani în România, motiv pentru care românii în număr atât de mare au vrut să-l demită în vară", a mai spus Ponta, care a calificat drept "genocid social şi catastrofă economică" situaţia lăsată în urmă de guvernările PDL.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu genocid pdl