x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Cioloş a devenit mai politician decât toţi politicienii

Victor Ponta: Cioloş a devenit mai politician decât toţi politicienii

19 Sep 2016   •   20:30
Victor Ponta: Cioloş a devenit mai politician decât toţi politicienii

Victor Ponta a comentat prestaţia premierului Dacian Cioloş din Parlament, ironizându-l că se laudă cu rezultate datorate politicii Guvernului Ponta şi criticându-l că în continuare pentru lipsa absorbţiei fondurilor europene, potrivit Romania TV.

"Il ascult cu placere pe Premierul Ciolos prezentand datele Romaniei pe Semestrul I al anului 2016 (crestere economica 5%, 150.000 de noi locuri de munca, investitii in 2015 la cel mai mare procent din PIB fata de restul tarilor europene, cea mai mare crestere procentuala a salariilor si pensiilor, taxe mai mici si cresterea puterii de cumparare pentru oamenii obisnuiti, incasari suplimentare la buget din TVA desi am scazut-o la 9/20%, numar sporit de locuinte etc.)!

Si tare ma bucur ca alaturi de colegii din USL am decis in 2012 sa oprim politicile criminale de austeritate ale lui Traian Basescu si PDL sustinute de Propaganda "Sectei Soros".

- care Basescu - asta care ne da lectii acum la televizor;
- care PDL - asta care acum se numeste PNL 
- care Propaganda "Sectei Soros" - astia care acum conduc guvernul si ii lauda pe Dl. Klaus Iohannis si pe Dl. Dacian Ciolos exact cum ii laudau pe Basescu si pe Boc!

Ghinion? Sau ne place sa facem mereu aceleasi greseli?

UPDATE - Ciolos iar se lauda cu absorbtia de fonduri europene facuta in 2015 si incasata in 2016. Iar ceea ce trebuia de fapt sa faca Guvernul in 2016 cand avem ABSORBTIE ZERO - o sa vedem la anul ce bun e! Gata - Ciolos a devenit mai politician decat toti politicienii!", a comentat Victor Ponta pe Facebook.

 

×