x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "După alegeri, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini"

Victor Ponta: "După alegeri, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini"

30 Noi 2012   •   17:51
Victor Ponta: "După alegeri, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini"
Sursa foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Arad, că în cazul în care USL va câştiga majoritatea mandatelor la alegerile parlamentare de săptămâna viitoare, "Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini".

Întrebat cum comentează jignirile care îi sunt aduse de şeful statului, Ponta a răspuns: "Dacă, aşa cum e din ce în ce mai probabil, USL va avea majoritate absolută, Băsescu o să înghită şi porci şi pisici şi câini şi toate animalele o să le înghită, că la cât a înghiţit dânsul până acum nu mai contează. Restul, că ne jigneşte pe toţi, îi jigneşte pe cei care votează, şi asta nu e decât un lucru foarte bun pentru noi".

Cu câteva zile în urmă, în studioul B1 TV, şeful statului a spus că "nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie".

În momentul în care i s-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, Băsescu a replicat: "Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit".

×
Subiecte în articol: Victor Ponta traian basescu