x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cei mai populari premieri din UE pe Facebook. Unde se situează Victor Ponta

Cei mai populari premieri din UE pe Facebook. Unde se situează Victor Ponta

26 Iul 2013   •   13:08
Cei mai populari premieri din UE pe Facebook. Unde se situează Victor Ponta
Sursa foto: Facebook

Cu siguranta metodele de propaganda si promovare pentru politicieni s-au schimbat in ultimii ani si tehnologia, prin facebook sau alte retele de socializare, a luat locul multor mijloace clasice. Nu toti au inteles ca trebuie sa-si foloseasca resursele prin acest tip de promovare, dar la nivel european, sau, mai bine, la nivelul Uniunii Europene, se pare ca majoritatea s-a conformat.

Caleaeuropeana.ro si-a propus realizarea un studiu privind popularitatea prim-ministrilor celor 28 de tari membre ale Uniunii Europene.

In topul celor mai populari si urmariti prim-ministrii ai Uniunii se claseaza cancelarul german Angela Merkel cu mai bine de 333.000 de like-uri si prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron cu circa 200.000 de aprecieri.

Daca ne uitam la ultimele postari, constatam ca pe pagina cancelarului german se posteaza si apar interviurile acordate in perioada de vacanta a domniei sale. In general, majoritatea postarilor promoveaza activitatea sa politica, vizite oficiale si interviuri.

Postarile de pe pagina lui David Cameron sunt, de asemenea, cu caracter politic si reprezinta activitatea primului ministru. Printre ultimele, gasim materialul in care Cameron saluta investitiile Bentley in vederea fabricarii unui SUV si crearea a circa 100 de noi locuri de munca.

Am putea spune ca premierul Romaniei, Victor Ponta, este in top trei la nivelul Uniunii cu un numar aproximativ 150.000 de like-uri pe pagina sa de facebook. In afara postarior despre activitatea sa politica si diverse initiative,Ponta, impreuna cu echipa sa, au postat si un mesaj de solidaritate pentru tragicul eveniment din Spania. 

Articolul complet pe caleaeuropeana.ro.

×
Subiecte în articol: facebook ponta facebook