x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta la Antena 3: "Băsescu va fi mai rău, mai ranchiunos, mai răzbunător"

Victor Ponta la Antena 3: "Băsescu va fi mai rău, mai ranchiunos, mai răzbunător"

22 Aug 2012   •   20:46
Victor Ponta la Antena 3: "Băsescu va fi mai rău, mai ranchiunos, mai răzbunător"

Invitat in emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea la Antena 3, premierul Victor Ponta a declarat ca atat timp cat va ocupa aceasta functie nu va ingradi niciunui presedinte drepturile sale constitutionale, insa nici nu va accepta niciun fel de interferenta a lui Traian Basescu in activitatea Guvernului.

"Nu voi fi nici domnul Boc, nici domnul Ungureanu si voi respinge categoric orice fel de interferenta a presedintelui Basescu si voi sanctiona public orice fel de noua incalcare a atributiilor sale constitutionale. Domnul presedinte este un om care nu a putut niciodata sa coabiteze cu nimeni. Domnul presedinte Basescu prin structura sa interna este un om care nu poate respecta alti oameni, care nu poate accepta dialogul. Nu cred ca se va schimba odata cu reintoarcerea la Cotroceni, dimpotriva. Mai degraba va fi mai rau, mai ranchiunos si mai razbunator", a spus primul-ministru la Antena 3.

Pe de alta parte, Ponta a catalogat "faimoasa" fraza din interviul acordat The Guardian, referitoare la coabitarea cu presedintele Traian Basescu, drept "o manipulare interna".

"Eu am spus acolo intrebat daca pot sa coabitez ca prim-ministru cu presedintele ca sunt gata sa coabitez cu un presedinte, nu am spus cu domnul Basescu, recunosc, eu imi doream cu domnul Antonescu si in continuare imi doresc cu domnul Antonescu ca presedinte sa lucrez, cu un presedinte care isi respecta atributiile constitutionale", a declarat Ponta.

×
Subiecte în articol: basescu Victor Ponta