x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Preşedintele mă lasă fără ministrul de Externe

Victor Ponta: Preşedintele mă lasă fără ministrul de Externe

05 Iul 2012   •   09:43
Victor Ponta: Preşedintele mă lasă fără ministrul de Externe

UPDATE 12:52 - Ministrul Afacerilor Externe a fost anuntat de catre Administratia Prezidentiala ca va fi suspendat daca nu trimite toate documentele aferente numirii unor ambasadori, in special a celui propus pentru Roma, a declarat premierul Victor Ponta. Presedintia afirma insa ca nu s-a facut niciun demers impotriva ministrului de Externe, Andrei Marga.

"Presedintia nu a facut niciun demers impotriva ministrului de Externe, domnul Andrei Marga", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea.

Premierul Victor Ponta, aflat joi la o intalnire cu oamenii de afaceri, a iesit pret de cateva minute din sala unde se desfasura evenimentul scuzandu-se ca trebuie sa vorbeasca la telefon. La intoarcere, el a spus ca a primit "vesti proaste" si ca presedintele Basescu il lasa fara ministrul de Externe.

"Am iesit din sala pentru ca presedintele ma lasa fara ministrul de Externe, dar cat timp sunt ministrii economici in functie e in regula", le-a spus Ponta celor prezenti la intalnire.

Intrebat despre faptul ca Victor Ponta a spus ca a aflat ca Traian Basescu tocmai il lasa fara ministrul de Externe, Andrei Marga a declarat ca nu stie despre ce este vorba.

"Nu stiu, nici nu stiu la ce va referiti", a spus Marga.

Intrebat daca a avut vreo discutie cu premierul sau cu presedintele Traian Basescu privind o eventuala suspendare a sa din functie, precum si despre reprosurile care i-ar fi aduse, Marga a spus ca nu a avut nicio discutie pe aceasta tema si ca nici nu intelege despre ce ar fi vorba.

Premierul Victor Ponta se afla la o intalnire cu reprezentanti ai mediului de afaceri, care are loc la Camera de Comert a Romaniei.

×