x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, verificat de ANI

Victor Ponta, verificat de ANI

29 Sep 2011   •   07:08
Victor Ponta, verificat de ANI

Victor Ponta a anuntat, pe blogul sau, ca este verificat de ANI. Liderul PSD sustine ca primit instiintarea la adresa sa din buletin, in judetul Gorj. Ponta a declarat ca nu cunoaste cu exactitate motivul pentru care este verificat de ANI, dar ca nu este ingrijorat de aceasta masura.

"Basescu chiar mi-a facut un cadou de ziua mea dar, din motive procedurale, l-a transmis in Gorj la domiciliul meu din buletin – o instiintare ca Agentia Nationala de Integritate a inceput o investigatie fata de mine!" scie Victor Ponta pe blog.

"Am primit acea adresa. O sa merg sa intreb. Probabil, tot de la o sesizare a domnului Blejnar", a declarat Victor Ponta pentru Antena 3.

"Nu e nimic rau in asta. O sa ma prezint cu toate documentele. (...) Sunt convins ca o sa primesc si de la ANI topate certificatele ca nu am nici o problema. O sa intru in anul electoral cu toate analizele facute", a continuat liderul PSD.

"Din 2008, nu mi-am cuparat nici o casa, nici o masina, nu mi-am deschis nici un nou cont. (...) M-am amuzat ca am primit acest "cadou" de ziua mea, dar il primesc cu relaxare", a adaugat liderul PSD.

Pe 9 septembrie, Victor Ponta a depus o plangere penala fata de presedintele Traian Basescu si presedintele ANAF, Sorin Blejnar. Liderul PSD a declarat ca Traian Basescu si Sorin Blejnar trebuie sa fie pedepsiti conform legii, intrucat l-au amenintat si au instigat la comiterea unui abuz in serviciu impotriva sa.

×