x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Videanu nu poate fi premier decât în Ţara Hoţilor"

Victor Ponta: "Videanu nu poate fi premier decât în Ţara Hoţilor"

06 Noi 2012   •   18:04
Victor Ponta: "Videanu nu poate fi premier decât în Ţara Hoţilor"

Victor Ponta crede că liderul ARD, Vasile Blaga, a glumit atunci când l-a avansat pe Adriean Videanu ca variantă pentru postul de prim-ministru după alegerile parlamentare şi spune că Videanu poate fi propus premier doar "în ţara hoţilor".

"În ţara hoţilor, unde îl propun ? Nu, cred că domnul Blaga, deşi nu pare, are simţul umorului. Totuşi, nu facem hoţiland aici, ca să-l punem pe domnul Videanu. Doamne fereşte, păi nu ne-a furat destul până acum ? Asta ar mai lipsi. Repet, cred că a fost o glumă a domnului Blaga, cred că nu vorbea serios" , a răspuns Ponta unei întrebări a presei pe această temă.

Copreşedintele ARD, Vasile Blaga a declarat marţi că Adriean Videanu că ar putea fi una dintre propunerile ARD pentru funcţia de prim-ministru, arătând însă că alianţa nu a luat o decizie pe această temă şi nu vrea să "vândă pielea ursului din pădure".

Blaga a fost întrebat dacă fostul primar al Capitalei ar putea fi o propunere de prim-ministru din partea ARD, după ce acesta a prezentat programul de guvernare al alianţei.

"Da, Adriean poate fi una dintre propunerile noastre. Noi nu ne-am decis, nu vrem să vindem pielea ursului din pădure. Ne-am propus un scor care să ne permită să fim la guvernare, în jur de 30%", a răspuns Vasile Blaga la întrebările ziariştilor.

×