x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta vorbește despre dosarul Tony Blair

Victor Ponta vorbește despre dosarul Tony Blair

15 Sep 2016   •   22:14
Victor Ponta vorbește despre dosarul Tony Blair

Invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, Victor Ponta a făcut câteva precizări legate de dosarul Tony Blair.

Victor Ponta a explicat, la Antena 3,  că nu se poate pune problema de semnat candidaturi contra cost și a explicat că este pregătit să jure cu mâna pe Biblie acest lucru.

“Am fost șase ani președintele PSD. Am semnat mii de candidaturi, primari, CJ, deputați, senatori, europarlamentari. România este un sat mic, până la urmă. Toți știm lucrurile. Nu doar că vă jur, cu mâna pe Biblie, că nimeni nu a venit la mine să îmi ofere bani, nici măcar nu au îndrăznit. Repet, când vorbesc de sute de parlamentari, de mii de consilieri, nu se putea în șase ani să nu auziți de aceste lucruri. Nu am făcut niciodată așa ceva, nu cred că cineva în poziția mea a făcut acest lucru. Dovada este că nimeni nu m-a acuzat de așa ceva.”

„Dacă sunt acuzat de ceva, e dreptul meu constituțional să mă apăr. Să spun punctul meu de vedere. M-am dus în fața judecătorului, l-am spus acolo. Și apoi cu interdicția de plecare din țară. Domne, sunt vreun Osama bin Laden? Aveam să mă duc să mă întâlnesc cu cinci prim-miniștri și de la DNA mi-au zis că mai bine să nu mă duc, mai bine să nu se afle acolo. S-a pronunțat judecătorul și s-a pronunțat la fel. Ieri am fost plecat din țară. Am o obligație să plec și să vorbesc cu un premier vecin și prieten.”

×