x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Încă o încercare de sabotare a intereselor țării”

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Încă o încercare de sabotare a intereselor țării”

29 Oct 2019   •   15:36
Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Încă o încercare de sabotare a intereselor țării”

Premierul demis Viorica Dăncilă a avut o reacție dură, la scurt timp după ieșirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. 

Președintele PSD susține că șeful statului face o „nouă încercare de de sabotare a intereselor țării”.

„Am văzut ieșirea furibundă a Președintelui Iohannis cu privire la desemnarea comisarului european din partea României, încă o încercare de sabotare a intereselor țării, scrie Antena3

Îl informez pe Klaus Iohannis că decizia de a ne desemna urgent comisarul este o obligație a Guvernului României și este ferm și explicit solicitată în scrisoarea președintelui ales al Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen. Se poate vedea că acest document se află și în atenția dumnealui, dar alege să dezinformeze o țară întreagă în scop electoral. Este rușinos și este riscant pentru interesul și imaginea României.

Așadar, fie că domnului Iohannis îi convine sau nu, acesta este procesul firesc și corect pe care țara noastră trebuie să îl urmeze. Domnul Victor Negrescu, chiar dacă nu se califică drept “comisarul lui Iohannis”, este fost ministru al Afacerilor Europene și fost membru al Parlamentului European, un profesionist desăvârșit, cu o vastă experiență de lucru în instituțiile europene, în care am deplină încredere că va putea gestiona cu succes acest mandat din partea României”, a scris Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: viorica dancila