x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă, pe bicicletă la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova

Viorica Dăncilă, pe bicicletă la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova

26 Oct 2019   •   11:37
Viorica Dăncilă, pe bicicletă la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova
Sursa foto: Antena 3

Apariție în premieră la inaugurarea primilor kilometri de autostradă din Moldova. Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă împreună cu constructorii și colegii de campanie, scrie Antena 3.

Președintele PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova au vizitat pe biciclete şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

Dăncilă nu este primul politician care se urcă pe bicicletă, în fața camerelor de filmat. Însuși președintele Klaus Iohannis a ales să se plimbe pe bicicletă fie prin București, fie pe la munte, supravegheat de SPP-isti.

Șoseaua de centură a municipiului Bacău face parte din Autostrada "Moldova" (Coridorul IX Paneuropean), iar ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019. Contractul prevede proiectarea şi execuţia a 30,8 km de drum naţional, din care 16,269 km în profil de autostradă.

Durata contractului este de 36 de luni, din care şase luni proiectarea şi 30 de luni execuţia lucrărilor, pentru care constructorul oferă o perioadă de garanţie de 84 de luni.

×
Subiecte în articol: viorica dancila moldova autostradă