x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu: "PSD a uitat că PC l-a dus peste PD-L”

Voiculescu: "PSD a uitat că PC l-a dus peste PD-L”

16 Feb 2009   •   00:00

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri, la Liga aleşilor locali ai partidului, că PSD a uitat că voturile conservatorilor au făcut ca Alianţa să fie peste PD-L, arătând că PC este tratat ca o rudă săracă.



PC trebuie să se hotărască, până în luna martie, dacă se va urca sau nu în remorca PSD la alegerile europarlamentare, a mai spus Voiculescu. "Eu am tras o concluzie. Primarii, vice­pri­marii, consilierii partidului nu au, ca regulă, o cola­bo­­rare fruc­tuoasă cu cei de la PSD. Trebuie să ne hotărâm ce avem de gând în perioada alege­ri­lor. Efortul dumneavoastră a fost bun, voturile dumneavoastră au fost bune. Problema e că par­tenerii noştrii au uitat că acele 3% şi ceva voturi ale PC au făcut ca Alianţa PSD-PC să fie peste PD-L. Probabil că proverbul «când te vezi cu sacii în că­ruţă, îţi schimbi atitudinea» ră­mâne valabil", le-a spus Voiculescu aleşilor locali ai parti­du­lui. "Noi nu ne putem aco­moda cu idea că suntem folosiţi numai în campania elec­to­rală", a adăugat el.
La reu­niu­nea Ligii aleşilor locali, consilierii şi primarii PC au adoptat o rezoluţie prin care se pronunţă pentru dezvol­ta­rea re­laţiilor politice din Alianţa PSD-PC şi din cadrul Coaliţiei.

×
Subiecte în articol: politic