x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vosganian: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

Vosganian: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

11 Apr 2019   •   15:51
Vosganian: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Deputatul Varujan Vosganian, vicepreşedinte al ALDE, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că decizia formaţiunii sale de a nu participa la consultările de la Cotroceni reprezintă un avertisment pentru preşedintele Klaus Iohannis.

"ALDE este ferm, ALDE nu merge la consultările de la Cotroceni. Pentru ALDE, instituţia prezidenţială este o instituţie demnă de respect şi oricând ALDE îşi va aloca întreaga vocaţie către restabilirea demnităţii acestei instituţii. Ca dovadă că o respectăm este că îi pregătim un candidat pe măsura respectului pe care i-l purtăm. (...) În opinia noastră, Klaus Iohannis nu este demn de această funcţie. (...) Atitudinea pe care o avem este un avertisment clar şi este determinarea noastră de a nu tolera", a dispus Vosganian, în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele ALDE Cluj, Steluţa Cătăniciu, senatorul Marius Nicoară şi preşedintele ALDE Cluj-Napoca, Radu Silaghi-Dumitrescu.

Varujan Vosganian a mai spus că "ALDE nu se regăseşte în această atmosferă plină de ameninţări, plină de promiscuităţi" din politica românească.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: varujan vosganian