x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vosganian: Dacă vom veni la guvernare, vom rediscuta cu FMI conţinutul scrisorii de intenţie

Vosganian: Dacă vom veni la guvernare, vom rediscuta cu FMI conţinutul scrisorii de intenţie

09 Iun 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat că liberalii vor cere rediscutarea scrisorii de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), dacă vor veni la guvernare, deoarece nu sunt de acord cu reducerea pensiilor şi salariilor.

'Am fost întrebat dacă PNL este dispus să-şi asume guvernarea în condiţiile asumării textului scrisorii de intenţie pe care Guvernul a anunţat-o deja. Răspunsul nostru e categoric: 'nu'. În situaţia în care PNL îşi va asuma guvernarea, va trebui să rediscutăm termenii scrisorii de intenţie pentru că această formulă care porneşte de la ideea reducerii dramatice a salariilor şi pensiilor nu poate fi împărtăşită de partidul nostru', a declarat Vosganian, potrivit Agerpres.

El a reiterat faptul că PNL este dispus să-şi asume guvernarea în cazul în care Guvernul va cădea ca urmare a moţiunii de cenzură, dar numai în baza unui program de guvernare bazat pe principiile enunţate de liberali (...) intitulate 'Noua economie' şi în programul PNL privind măsurile de urgenţă.


×
Subiecte în articol: politic